In pachetul de informatii scrie exact ce poti achizitiona. Citeste-l atent si intelegand fiecare cuvant (uneori e mai dificil, eu am folosit din plin dictionarul)
Sigur ca da, daca declari ca o folosesti pentru transport nu au nimic impotriva.
Poate sa fie si mercedes, si aici vorbesc serios, cunosc pe cineva care face treaba asta si si-a luat un ditai` mercedes in interes de afacere agricola
Deci nu o sa ai nici o problema cu asta.
Mult succes cu afacerea, sanatate.
In 50k cred ca poti introduce un camion de-ala un pic mai mare cu care sa cari stupi ca lumea, nu citiva cu un Duster. Am un amic care se ocupa cu documentatia pentru fonduri europene, a avut si el o afacere in apicultura inainte, daca vrei iti pot da datele lui in privat.
Multumesc, la anul poate daca se mai face acest proiect si indeplinesc conditiile
Si nu as intra cu mercedesul pe care dau cam tot cat imi dau ei( trebuie sa le cumperi noi) in camp ca mai apoi sa platesc piese cat as da pe 2 dusteruri
In fiecare an se face, de la anul ma bag si eu.
Iti recomand sa te interesezi de pe acum de toate procedurile si actele necesare, fiindca multa lume e la rand pentru acest proiect, daca nu te descurci ia un avocat, sa te lamureasca.
Bun pentru capre se vinde laptele si oile mai mult de carne
Daca are legatura cu activitatea firmei, da, insa cel mai sigur consulti proiectul si vezi care sunt cheltuielile eligibile.
www.avocat-mihaela-sava.ro
MirunaSunrise întreabă: