Glumesti nu cu criza financiara ce e acum? eu nu mas risca (( deloc, desi daca stam bine sa analizam intrebarea poate poate... cu criza de acum toate produsele ( casa masini terenuri ) sunt la preturi destul de scazute deci ca sa investesti in ceva cineva zicea e ca si cum ai cumpara un produs il offerta ) deci. vezi tu... daca te tinn buzunarele si ce vrei sa incepi... cumperi acum si vinzi mai incolo asta da ca ar fi o afacere doar ca problema mare e ca lipsesc bani lichizi ((
Depinde ce afacere! Consulta un analist financiar! Chiar daca e criza economica, asta nu inseamna ca toate afacerile sa mearga prost, din contra, daca e o idee inspirata, poate avea succes! Mult noroc!
Ar trebui inainte sa te gandesti foarte bine ce afacere vrei sa deschizi.Cred ca o atractie in ziua de astazi ar fi un Club Sportiv Nautic (depinde din ce oras esti). Pe sezon de vara garantez ca afacerea ta va da roade.Acum cred ca vrei sa iti spun ce e un Club Sportiv Nautic... e o scoala de natatie.Sunt multi ce isi doresc sa inoate si nu are cine sa ii invete.Gaseste un profesor de sport, priceput la inot.si iti poti deschide afacerea la un strand, piscina etc.Sunt sigur ca nu te va afecta deloc criza econimica.
Eu zic ca da, statul incurajeaza mai mult ca niciodata...fi atent la ce vrei sa demarezi, identifica bine riscurile si punele in balanta cu castigurile SIGURE si vezi ce iti iese. BE FLEXIBLE!
Anonim0100 întreabă: