| AuroraP a întrebat:

Este prima dată când pățesc așa ceva.
Am primit un plic prin poștă de la ANAF, care mă anunța că am donat un procent din salariu meu unei biserici și nu am achitat acea sumă și acum trebuie să plătesc pe un an în urma.
Problema este că nu am donat niciodată nimic din salariul meu, mai ales unei biserici.
Când sun la numărul ce scria în plic (0255210661), îmi răspunde un robot care îmi spune posibilitățile pe care pot să le aleg. Și nu știu ce trebuie să aleg mai exact sa pot să rezolv problema.
Mă poate ajuta cineva vă rog!?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cred ca este vorba de un procent din salariu, ci din impozitul pe salariu si aceasta nu te afecteaza cu nimic pe tine. Si nu este vorba de donatie ci de directionarea catre biserica respectiv a procentului din salariu.
Mai reciteste cu atentie instiintarea de la ANAF.

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu cred că e într-adevăr de la ANAF.

| dullcat a răspuns:

Funny, stiind ca de obicei romanii nu aleg sa faca aceasta,, donatie'', adica sa redirectioneze impozitul pe venit unui ong sau unei cauze nobile. Daca nu alegi tu unde se duc acei bani, statul oricum ti-i ia si face ce vrea cu ei (de ascultat videoclipul de mai jos, preluat din buletinul de stiri).

https://www.euronews.ro/......l-pe-venit

Si trebuie completat un formular, nu e ceva ce se face numai asa raspund cu,, Da, vreau.'' sa zici ca ai fost tras pe sfoara.

| ioana748 a răspuns:

Sa nu fie vreo escrocherie.

| KovacsB a răspuns:

Nu trebuie sa rezolvi nimic, o arunci.