Întrebare recomandată | Nondualistul a întrebat:

Eu și iubita mea vrem să ne punem măcar o parte din bani la comun. Cum facem să avem amândoi acces la acei bani și să vedem pe ce sunt cheltuiți? Nu vrem să îmi dea datele cardului ei sau să îi dau eu datele cardului meu. Ce alte soluții sunt?

8 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Lol, cum să vă puneți banii la comun dacă nu vreți să vă dați datele cardului? Ce date numele, data expirării și ibanul nu sunt mari secrete. Ce crezi că dacă vă dați pinul vă furați unul altuia cardul și cheltuiți toți banii? Atunci eu zic că nu sunteți încă de pus bani la comun.
În orice caz, puteți face un al cont la care să aveți acces amândoi și unde să vă depuneți banii. Dar eu zic mai bine să stați cuminți că încă nu aveți o relație atât de strânsă și rămâneți la azi plătesc eu masa, mâine plătești tu.

| 1onur a răspuns:

Dacă într-o relație nu există încrederea Adevărată și loialitatea Adevărat.

De geaba aveți banii la comun...

| Violleta2022 a răspuns:

Deschideti un cont bancar pe numele amandorura, caz in care primiti fiecare cate un card personal al acelui cont bancar si acces la internet, ca sa vedeti amandoi tot ce se intampla in acel cont bancar, cine cheltuie, pe ce cheltuie samd.

| alina2k18 a răspuns:

Banii la comun doar cand e relatie serioasa cu planuri de viitor.
In rest e o prostie.

suntserios
| suntserios a răspuns:

E asa greu sa va mai faceți un cont si un card special doar pentru asta?

| siriusblack98 a răspuns:

Mai deschideti un cont la comun, iti las si link in care iti explica ca la prosti cum se face https://ing.ro/persoane-fizice/carduri-si-conturi/ing-together Astia de la ING ar trebui sa ma plateasca pentru ca le fac reclama.

| Kufu95 a răspuns:

Puneți banii la comun pe un card, e foarte simplu.

| LovelyGirl4u a răspuns:

Vorbiți, câți bani aveți, câți bani ați făcut în ianuarie și cât și cum cheltuiți, cred că asta înseamnă bani la comun.