Conteaza mult reclama. Adica trebuie sa te stie pana si comunele invecinate. Iti pui pancarde si panouri publicitare, bineinteles cu acordul primariei- contra cost, in statii de autobuz, si orice spatiu public. Patronii de magazine si baruri ar accepta si ei contra cost sa isi lipeasca reclama ta pe magazinul lor. Trebuie deci investit in reclama.
Odata ce te stie lumea, nu vei mai intra in faliment; mai ales daca serviciile sunt de calitate si la pretul pe care si-l permite orice pitipoanca.
De asemenea trebuie sa te poti deplasa si la domiciliul clientului atunci cand situatia o cere.
Pe langa asta nu ar strica si un sh.
Poti accesa fonduri europene nerambursabile pentru achizitionarea a tot ce iti trebuie; si pe langa acestea vei primi si bani cu care sa iti platesti angajatii. Detalii nu cunosc.
Eu cred ca merita sa te muti si sa încerci la oras, daca ești tânără cu atat mai bine. Eu iti recomand călduros Bucureștiul, nu stiu ce tot zic astia de Cluj, cluj are si el un domeniu dezvoltat, ITul. Daca nu vrei sa te apuci de IT, atunci iti recomand București pentru ori alta profesie +cluj e un oras scump pentru dimensiunile lui
Iti poti deschide un magazin online https://www.youtube.com/watch?v=v6eD87C5tZ8