Știu cum e. Folosesc eToro
Revolut. Sau ING (fonduri mutuale - aici mi se pare că e ceva sumă minimă, dar nu e mare).
Wow, intai vad pe unul care nu a citit "tranzactiona la burs" apoi altul, apoi altul, e cafeaua scumpa in dimineata asta, SAU CE?!?
raspunsul meu e CUM poti tranzactiona la bursa fara bani?!?
poate ca o sa castigi dupa aia, dar iti trebuie sa cumperi actiuni de la inceput, si asta fara bani nu o sa iti dea nimeni cadou... EVER!
Cine a zis ceva de "fără bani"? Întrebarea era dacă exista vreo aplicație in care sa nu ai suma minim de depus sau una mică.
Dude, care e diferenta dintre nu ai suma minima si fara bani?!?
imi dai eronat pentru un raspuns perfect valabil, daca ORICUM trebuie sa bagi bani, de ce ai un fetish AIUREA ca nu vrei sa fie suma initiala?!?
esti dus de-a binelea!
Bro, poate nu in fiecare luna am posibilitatea sa bag 200 dolari minim, poate luna asta vreau sa bag 50-100. Și știu ca zici" ah, pai bursa se face cu bani mulți" dar dacă văd vreo acțiune pe care poți sa o cumperi cu 0, 5-1.00 dolari și luna viitoare pe când pot eu sa bag 200+, ea depășește 200 dolari. Înțelegi? Poate tu ai salar de 2.3.000€ dar majoritatea dintre noi avem un salar de 300-700€( + sau -). Și era doar o întrebare iar dacă raspunzi doar de dragul de a raspunde, nu inteleg de ce raspunzi?
Whatever dude!