Nu as participa la niciun curs de formare profesionala care NU ARE AUTORIZARE pentru ca:
* nu am garantia ca acel curs ( pe care-l platesc, totusi ) intruneste macar unul din criteriile de eligibilitate( din multe altele necesare autorizarii cursului! ), spre exemplu :"trebuie să facă dovada că realizează programele de formare profesională cu formatori care au pregătirea pedagogică specifică formării profesionale a adulţilor şi pregătirea de specialitate corespunzătoare programei de pregătire"--- am deja experinta unui curs, sub orice critica, organizat de fostul Sanepid!
* daca furnizorul cursului de formare profesionala nu-mi poate oferi o diploma recunoscuta, pe care sa o pot valorifica fie ca alternativa profesionala, fie intr-o initiativa privata, atunci investitia mea( timp/bani) in acest curs de formare profesionala nu o vad justificata.
Multumesc frumos Alessia pentru raspuns. Imi este de un real ajutor. In ceea ce priveste caliatea si certificarile trainerilor acestea se pot dovedi oricand prin copii dupa certificarile CNFPA ale acestora.
Draga Alexa, am vazut ca ai primit deja un raspuns, corect. NU urma un curs neautorizat, mai ales ca poti urma un curs autorizat la banii astia. Indiferent din ce oras esti, pentru cursuri poti vizita http://www.cncfpa.ro - gasesti cursuri din peste 50 de orase in peste 100 de meserii, de la peste 60 de furnizori de formare profesionala. Poti compara preturile, conditiile etc, poti descarca suporturi de curs sau teme de pregatire.
anonim_4396 întreabă: