| cinevainpanamea a întrebat:

Familia mea e falita, nu mai avem bani nici de o paine si mama a iesit la pensie, nu ne descurcam 6 persoane doar cu pensia mamei.
am 14 ani abia impliniti, cum pot sa fac rost de bani singura? un job de vara ceva... adica sa`mi dati un nr de telefon, ceva de incredere ca am auzit de multe joburi, dar vreau ceva serios straight face va roooooooooooog

14 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Daca este adevarat e grav desi nu cred ca e cineva mai bogat printre noi, CREd ca ne minti poate vrei sa ne testezi poate cineva iti face o oferta. Nu ai spus d in ce oras esti. uite vino la mare pe plaja sa inchiriezi seslonguri [adica sa le dai celor care doresc ] un fel de distribuitor dar la parton. ce zici?

| EUSIATIT a răspuns:

Daca este adevarat e grav desi nu cred ca e cineva mai bogat printre noi, CREd ca ne minti poate vrei sa ne testezi poate cineva iti face o oferta. Nu ai spus d in ce oras esti. uite vino la mare pe plaja sa inchiriezi seslonguri umbrele etc ] CE zici poti. ok e o munca cinstita si cistigi bani.[dar dupa numele pe care l ai afisat ca te numesti esti un SMECHER de. cartier]

| Ana_6561 a răspuns:

Ai putea sa te inscri ca reprezentant la avon.Is castiguri mari in functie de comanda ta. daca vrei mai multe detalii id meu avon016190.

| BRG a răspuns:

Bună uite î-ţi las eu ceva numere de telefon de la firme care angajează fete la promoţie, acum nu ştiu dacă la vîrsta ta te angajează, momentan eşti mică,. Deci firma grup 7 telefon 0730. 900. 870 şi 0766. 614. 194. 0766. 333016. Eu î-ţi doresc mult succes, şi sună chiar mîine dimineaţă. Seară frumoasă să ai.Cristi.

| lifeistough a răspuns:

Eu nu inteleg cum pot sa faca familiile sarace asa multi copii! Eu daca nu o sa-mi permit sa cresc un copil nu o sa fac nici unul!

| Emeraude a răspuns:

Ai tot respectul meu, avand in vedere ca desi familia ta este falita, gasesti puterea sa incerci sa-i ajuti, fara a face lucruri urate, in afara legii, ca nu ceri pe degeaba, ci vrei sa muncesti, sa castigi banii pentru a-ti ajuta familia. Iar asta e de laudat!

Eu iti recomand sa te duci la mall-ul din orasul tau, sau un centru comercial mare, intrebi pe la magazine, nu stiu daca primesc minori, dar poti incerca si vezi daca au nevoie de vreo angajata, care sa le faca publicitate.
De asemenea, poti incerca sa imparti pliante pe strada, ori sa le pui in posta. In acest sens, te poti adresa redactiei ziarului/magazinului care are nevoie. Ah, si mai e o varianta: te poti angaja ca si ospatarita la o terasa pe timp de vara, eu stiu ca se plateste destul de ok. Nu stiu insa din ce judet esti, ca sa-ti pot da mai multe detalii.
Mult succes, sper sa gasesti ceva si sa-ti ajuti familia!
Pa-pa!

| Brotacel a răspuns:

Buna!

Pai te poti interesa sa te angajezi ca reprezentant din acesta la avon, metropolitan. diferite firme. Cand mai mergi prin malluri sigur gasesti la intrare fete care impart pliante happy

Pa, pa.

| Drums a răspuns:

Poti imparti fluturasi.
reprezentant avon, oriflame,
daca tot ai net ocupa-ti ziua cautand joburi, trebuie sa gesesti undeva imformatii.
imi pare raucrying
successadhappy:*

| Drums a răspuns:

Http://www.bestjobs.ro/......i-studenti

sper sa te ajute:*:):D

| cinevainpanamea explică:

Multumesc mult pentru raspunsuri sad
sunt din bucuresti.
si @raluca - pana sa iasa mama la pensie imi puteam plati factura la net, acum nu mai e posibil. de aceea vreau ceva de lucru sa`mi ajut parintii

| gracekelly a răspuns:

Cand ti'am vazut intrebarea, m-am gandit direct la avon, dar vad ca brotacel mi-a luat'o pe dinainte. La 14 ani e cam greu sa gasesti ceva de lucru, tinand cont ca varsta minima legala e de 16 ani, din cate stiu eu. Ce ai putea tu face e sa cauti printre vecini, rude. poate are cineva nevoie de o persoana care sa ii plimbe catelul sau de ce nu de un babysitter.
Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Taiati `netuhappy si veti avea cu -cel putin- 50 de lei mai mult lunarhappy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut
inteleg ca mama e la pensie, dar cum este organizata familia voastra? cine sunt ceilalti 6 de care scrii? sunt toti minori? este important. altfel sfaturile pe care le vei primi vor fi incomplete.

| moodyblues a răspuns:

Invata mult si incearca sa dai meditatii desi dupa numele tau,, cinevainpanamea'', nu cred ca ai invata tu macar macar pentru un viitor mai bun