| BlackRipper a întrebat:

Firmele de transport persoane inchiriaza microbuze? Am un microbuz cu care momentan nu am ce face. Nu am categoria D, deci nu il pot folosi eu insumi. Dar mi s-a spus ca as putea sa-l inchiriez firmelor de transport persoane in strainatate, care mi-ar plati o anumita suma pentru fiecare cursa a microbuzului. Dupa cum vedeti, nu sunt foarte bine informat asupra subiectului, de aceea sper sa gasesc aici pe cineva cu experienta, sa-mi arate macar de unde sa incep. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

PS: Daca firmele ar fi interesate atata timp cat eu as avea categoria si licentele necesare pentru a practica transportul de persoane, le pot obtine.

PS#2: Se merita macar financiar? Unii imi spun ca da, altii ca nu, deoarece in special vara nu voi avea curse.

1 răspuns:
| ishallhelpyou a răspuns:

Da, de obicei le iau noi prin leasing sau le aduc din afara, nu stiu in cazul tau daca accepta, dar si daca ar face-o nu cred ca ar fi la un pret prea OK, ai putea sa dai cateva telefoane la cateva firme din oras, dar nu-ti recomand, decat sa iti bati capul cu asta mai bine o vinzi si iti iei ceva ce poti sa folosesti.