| al3utzu a întrebat:

Fiti ateniti putin. Daca as deschide un mic restaurant doar cu sendvisuri si salate cu produse cultivate de mine, nimic cumparat sau fast food; toate legumele cultivate de mine, sa am un contract cu un macelar si un producator de mezeluri din maramures, voi ati cumpara de la mine?(pana si deserturile ar fi ciocolata sau inghetata de casa)am mare nevoie de respuns

Răspuns Câştigător
| Teils a răspuns:

Buna! Hmmm, produse facute direct de la vanzator, suna incitant, eu personal as cumpara de la tine thumbs up! Mult noroc cu afacerea daca o finantezi

8 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Da, dar ai nevoie de reclama, o strategie buna de marketing, igiena cat mai buna...

| ziz a răspuns:

Da. E foarte dragut.

| Zenithf a răspuns:

Daca preturile nu ar fi cu mult mai mari decat la alte restaurante, cred ca as prefera si eu ceva natural. thinking

| DEBrown a răspuns:

Desigur.

| LeMotán a răspuns:

Teoretic da, dar pana sa se obisnuiasca lumea ca acolo sunt produse bune, trebuie sa te faci cunoscut prin alte mijloace. Daca ai vad bun, o strategie de marketing pe masura si bineinteles servicii de calitate, nu prea ai cum sa dai gres.

| davidwarner a răspuns:

Suna bine! Eu as cumpara de la un restaurant cu produse naturale. Sunt mult mai sanatoase decat cele pline de chimicale. Pentru un restaurant dragut ar trebui sa si amenajezi locul sa arate placut. Asta ar compleata mancarea si ai avea tot ce iti trebuie pentru a atrege cati mai multi clienti.

| Narcis2007 a răspuns:

Daca til vei deschide intr-o zona buna, cred ca vei avea succes, dar ar fi bine sa mai adaugi in meniu si niste ciorbe, mancaruri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa existe asemena restaurant si as-i manca zilnic acolo.Eu zic sa-ti deschizi conteaza cum il amenajezi sa fie placut ochiului si locul sa fie potrivit.

Întrebări similare