| Meagainsttheworld a întrebat:

Foloseste careva NeoBux? Scoti ceva bani sau e pierdere de timp?! big grin

Răspuns Câştigător
| BETTYNA a răspuns:

Asa este cum a spus si Dєan.Si eu am intrat un timp pana facusem suma aceea pe care poti sa o scoti si cand am vrut sa scot mi-a spus ca trebuie sa investesc eu bani si as lua castig 10% din ce pun eu nu ca ti-ar da ei bani din contul lor. adica daca as pune eu 20 $ in contul lor as lua 10% din ce am pus ...Asa ca decat sa scot eu bani de la mine din buzunar mai bine m-am lipsit.
DECI ESTE O PIERDERE DE TIMP!

4 răspunsuri:
| Ðean a răspuns:

Am folosit eu, dar pentru a scoate ceva bani din el şi pentru a nu fi pierdere de timp trebuie să investeşti ceva în el, să îţi cumperi pachet premium, reffs, etc... altfel e pierdere de timp garantată.

| Meagainsttheworld explică (pentru BETTYNA):

Pacat straight face si alta metoda prin care poti face bani pe net?

| BETTYNA a răspuns (pentru Meagainsttheworld):

Din pacate nu prea exista una 'cinstita ',dar necinstite sunt multe, dar si la astea trebuie sa te pricepi fff bine, sa fi expert in calculatoare de ex : sunt oameni care intra pe site-uri magazine (de haine, electronice etc ) straine ca un administrator sau ceva de genu. si cand cineva isi cumpara ceva ( campleteaza campurile adresa etc ) aaa si la site-urile care se plateste cu cardul ...So dupa ce si-a facut omul comanda, acest expert intra pe contul cumparatorului si schimba adresa ...Cumparatorul plateste si nu se alege cu nimic.Si asa se aleg acesti '' experti '' cu lucruri de valoare pe care le vand si fac bani cu ajutorul internetuluiwinking si mai sunt multe altele
pa, pa!

| yon3l a răspuns:

Pai daca nu te-ai inregistrat inca da-mi add la ionelmoto si o sa te ajut sa iti faci cont si sa stii ce trebuie sa faci ca sa obtii minimum 50 de $ pe luna.