| diana21turcu a întrebat:

Fratele meu a vrut sa faca un card pentru un imprumut la Banc Post insa a fost gasit rau platnic de catre cei de la Biroul de credit..fratele meu, din cate stie, nu a mai avut vreun imprumut sau rata in urma careia sa fi intarziat cu plat, a totusi a fost gasit rau platnic...in schimb am trimis acea cerere la sediul Biroului de credit din Bucuresti dar am primit plicul inapoi asa cum l-am trimis dar cu un ' x ' pe el.ce poate insemna asta? de ce nu am primit raspuns de la Biroul de credit?

7 răspunsuri:
| GeoD009 a răspuns:

Intrati pe www.licitatiijuridice.ro si aici vezi gasi un avocat
specializat pentru probleme dumneavoastra.

| costan a răspuns:

Posibil sa nu fi scris adresa gresit a acestui birou. Trimite din nou si verifica ca datele adresei sa fie corecte. Daca nu a mai facut nici un imprumut (sau a avut unul si la achitat complet ramane in data de baze o perioada de 2 ani) asa ca cere sa fie verificat si daca a trecut aceasta perioada sa il scoata de acolo. SUCCES.

| prrocuror a răspuns:

Nu ai primit raspuns pentru ca nu esti titularul.iar ei nu au voie sa dea date despre alti creditori.

| emilitalia a răspuns:

Mai trimite inca odata scrisoarea dar de data asta recomandata pentru a fi obligati sa semneze pentru primire.

| onasis1961 a răspuns:

Să insiste să nu se facă confuzie, se întâmplă destul de des.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Daca nu a fost declarat ca rau platnic si la alta banca, atunci ar trebui sa ceara explicatii.Bancile conlucreaza intre ele si poate a avut alte probleme. Daca nu, sa adreseze o sesizare la sediul biroului de credit, cu confirmare de primire. Poate depune sesizarea chiar la sediul bancii, unde trebuie sa primeasca un nr.de inregistrare.

| mixxjim a răspuns:

Sa stii ca si telefoniile mobile au bagat aici rau-platnicii, deci daca a avut abonament si nu si-a platit abonamentul l-au inclus. Blocarea asta este valabila 5 ani, deci poate fi ceva si de acum 4-5 ani si suma minima pentru care se baga in baza de date este 10 lei, inchipuie-ti! Cunosc pe cineva care s-a trezit ca nu poate lua credit pentru ca avusese un card pe care nu-l mai folosise, expirase, dar avea de platit nu stiu ce comision de administrare de care el nici nu stia ca-l are de plata, se dusese sa-si ia credit de casa si s-a trezi ca pentru 12 nu-si poate lua casa, sa moara de inima saracul. Deci sa se gandeasca bine fratele tau ce carduri a avut, daca a girat pe cineva, daca a renuntat la vreun abonament fara sa plateasca ultima factura pentru ca numai cei care l-au bagat in biroul de credit il pot scoate. Mergi la posta cu scrisoarea, sa-ti spuna ei ce inseamna acel x si trimite-o din nou recomandata cu confirmare de primire. Deci de la ei cereti situatia, respectiv datoria pe care o are (suma) si catre cine. Incercati inainte aici, vezi ca au adresa si un email unde ati putea scrie. http://www.birouldecredit.ro/index_files/Contact.htm