Slabe sanse terminand o adtfel de facultate care si asa nu prea are cautare si foarte multi raman cu diploma in brate si cu locuri de munca pe unde apuca intr-un oras ca Iasi fara prea multe sanse de dezvoltare. O oarecare sansa c-o astfel de facultate o mai ai prin Bucuresti, cluj, Timisoara, nu Iasi... Macar termina la un centru universitar mai recunoscut daca tot termin i o facultate slabuta.
Scuze, dar Iași e un centru mic?
legat de întrebare: nu-i o facultate la care te angajezi cu diploma și nu într-un anumit domeniu, o faci mai mult pentru cunoștințe.
Fata de Timisoara, Cluj, Bucuresti, este. Astea 3 sunt cele mai bine recunoscute din tara si cand vine vorba sa faci o astfel de facultate cu care greeu si rar iti gasesti de lucru in domeniu mai bine optezi pentru o facultate „de top"
E mai mare decât Timișoara...
Eu n-aud viitor studenti (exceptandu-i pe cei din apropiere de Iasi) sa zica : vreau sa dau la Iasi, în schimb pentru Bucuresti, Cluj, Timisoara, auzi destul de des si din diverse zone. Așa că.
Statistic(cred ca-s de vreo 2 ani datele):
aprox 42000 studenti Iasi
aprox 30000 Timisoara
într-adevar e defavorizat geografic
Depinde ce faci după facultate, cât de bun ești în domeniu și cât ești dispus sa muncești. Nu diploma îți aduce salariul.
Depinde ca ce te angajezi. Cand alegi o facultate ar trebui sa stii cu ce meserie iesi de acolo.
In ultima perioada s-au marit salariile, dar in mare parte la stat.
Asa ca arunca o privire peste toate informatiile pe care le gasesti despre aceasta facultate si apoi revino cu alta intrebare de genul: de exemplu ce salariu are un profesor de?
Am urmat aceasta specializare la Iasi, nu merita si m-am lasat.Procesul e destul de lung de a ajunge unde vrei tu la 1500 euro salariu
Ai de trecut prin multe pana acolo.ideea e ca ni s-a spus ca trebuie sa te inscrii intr-un partid politic sa fii voluntar.o sa incepi d ejos te trimit la impartit pliante pe strada. facultatea asta este doar ca sa fie.cu greu o sa ajungi tu sa lucrezi in parlament sau mai stiu eu unde si sa primesti si un salariu decent.dar na acum fiecare face cum vrea.bafta
În orice domeniu trebuie să muncești ca să ajungi undeva .
AvalohAlyn întreabă:
AndraLavi întreabă: