Mi se pare corect si cui nu-i convine nu mai joaca. Un om care munceste plateste taxe si impozite peste 42%. O putoare care sta si chibiteaza plateste doar 1%?
Mare castig nu prind ei, multi joaca cu obsesia de a recupera ce au pierdut. Dar pierzi si mai mult, prinzi o data si apoi tot pierzi. Nu mai bine manci ceva sau cumperi ceva? Multi nu se gandesc logic, eu m-am lecuit. Cand a fost europeanul de anul trecut parca am jucat o data, de atunci nu am mai fost curios. Si jucam demult, traia tata sa zic si asta, dar era obsesie, tot visam sa castig dar ma tot enervam, pana mi s-a umplut paharul intr-o zi definitiv. Gen poti juca la misto asa, dar sa nu iti para rau de pierzi. Sau sa crei sa castigi pierderea, prostia mai mare e sa joci pe mize mari, ei pe asta se si bazeaza.
Aparusera "pacanelele". Devenise o boala generala sa joci la pacanele in speranta unui castig. Ma imbolnavisem si eu. Am jucat cam o saptamana, zi de zi. Apoi mi-a venit ideea sa cumpar un PC ( era un Intel 80286). M-am legat la net prin telefonul fix (nu erau retele de net prin cablu) si am stat o ora sa descarc un programel care era pentru pacanele. N-avea decat un MB dar viteza netului prin telefon era execrabila si m-a costat un pret care echivala cu cateva zile de munca cu salariul minim pe economie. L-am instalat (era Windows 3.11) si am scris pe un caiet ce-mi dadea. Am observat ca pierderile erau mai mari decat castigurile. M-am lecuit pe loc.
Evident, când a câștigat unul de o apărut la acces direct. patronul zicea ca era defect aparatul. Bine, era vorba de o suma uriașă. A avut și martori tipul, dar cred ca degeaba, a rămas fără câștig zic.
Sunt o pierdere de vreme oricum din punctul meu de vedere. Bani nemunciți, potențial mare sa pierzi mai mult decat ai, încurajează lenea și oportunismul.
Sunt pentru bombardieri si tigani mai mult pacanelele. Astia amarati nu cred ca or sa mai joce, da aia ce au tipe la produs or sa joace toata ziua ca si cum nu e nimic diferit. Dai foc la bani sau ii arunci, am jucat si eu si am pierdut mai mereu la pariuri sportive. Pacanele nu, nici nu am fost curios sa invat. Era unul cu care am copilarit, ala baga tot salariul la aparate. Acum a ajuns vai pl lui Cand avea salariu bun nu i-a pasat, betiv a fost mereu si inca e. Si la lotto ce rost are sa joci? Mai iei o pl in bot si de e premiul mare ) Lumea e naiva, banii se fac muncind, nu asa.
Eu nu joc și consider aceasta practică un obicei foarte prost, deci, sunt de acord, chiar cu 50%, sună mai bine.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: