Un cetatean corect si cu bun simt i ar reclama la politie, nu ar vrea sa devina un criminal pe sosele cu permis fals.
Este o prostie, pentru obtinerea permisului de conducere, in mod legal, trebuie sa faci o scoala de conducere si sa reusesti la probele teoretica si practica. Respectivii precis sunt tepari.
Legal doar Politia Rutieră iti poate da permisul, dupa ce faci scoala, examene etc. Dar, avand in vedere ca sunt si fraieri care cred ca pot lua permisul in 5 zile, nu mă miră. Pe baza fraierilor le infloreste afacerea. Sper sa nu fii vreunul dintre ei.
Nu nu sunt, doar am intrat in jocul lui am facut cateva poze la conversație si am vrut sa le trimit la poliție, Am găsit pagina oficială de poliție dar nu pot trimite pozele, pentru ca asta este o ilegalitate foarte mare prin care toți iau permisul si provoacă accidente din lipsa unei experiențe pe care o dobândești la cursurile legale
Loool, cat de naiv sa fii, ca sa ma exprim frumos, sa crezi treaba asta? Doar politia rutiera iti da permisul in urma examenelor la care ai ajuns dupa ce ai urmat cursurile unei scoli de soferi.
Nu sunt prost sa fac ceva ilegal doar am intrat in jocul lui, am facut cateva poze am vrut sa le trimit la poliția din românia, Am găsit pagina oficială pe Facebook dar nu pot trimite conversatiile, cica in 5 zile imi da permisul, eu locuiesc in Italia, si cică in 5 zile imi da permis perfect legal
Un cetatean corect si cu bun simt i ar reclama la politie, nu ar vrea sa devina un criminal pe sosele cu permis fals.
AndreiMadda întreabă:
mihail123 întreabă:
raduorer11 întreabă: