Ratele sunt pe numele rudei care a imprumutat suma. Bunica ta a garantat plata imprumutului, astfel ca daca acea ruda nu plateste banca poate sa ceara banii de la garant, respectiv de la bunica ta si nu-i ramane decat sa obtina ea banii de la ruda. Ceea ce poate face bunica ta este sa incerce sa determine banca sa o execute silit pe acea ruda si doar daca banca nu-si recupereaza banii prin executare silita atunci sa ceara banii de la ea ori sa o determine pe ruda sa plateasca. Este riscul garantului ca va ajunge sa plateasca, daca cel pe care l-a garantat nu plateste. Succes si numai bine!
Daca persoana pe care a girat-o nu plateste, bunica trebuie sa plateasca pentru ca a girat!
Nu poate decat sa plateasca ratele fiindca a girat (am patit si eu ca am platit rate in calitate de girant!) si sa roage pe ruda respectiva, cu buna intelegere, sa faca ce poate si sa-i restituie banii.
Nu se poate face nimic, daca a girat trebuie sa plateasca ea acele rate. Ce poate face, este sa dea in judecata pe acea ruda si asa poate sa-si recupere banii.Multa bafta!
Eu stiu una si buna
Nu vrea sa plateasca bani?
Ii sparg mufa
Platesc eu tot
Da pentru fiecare ban pe care il dau
Ii sparg capu
Sau mai e si solutia de ai vorbi frumos
Daca bunica ta a girat`
Acm sa traga de ruda aceea