| hloppp a întrebat:

Hei, am contul paypal pe - minus si mi-au dat mesaj cei de la paypal cum ca daca nu voi incarca contul vor lua masuri de recuperarea creditului... Daca nu incarc ce imi pot face?

Răspuns Câştigător
| BBJHHRUGs a răspuns:

Singura modalitate prin care ei vor sa isi recupereze banii este sa te streseze cu mesaje, apeluri sau email-uri bulversante. ideea este ca te bate la cap pana le platesti. sunt enervanti si insistenti. nu are ce sa iti faca ca nu sunt o banca. nu ai semnat cu ei un contract. poate doar sa iti inchida contul si sa iti puna restrictie ca sa iti faci altul cu aceleasi date sau aceleasi adrese.
sau o sa iti faca cum mi-a facut mie o sa puna o firma recuperatorie sa te sune insistent si sa iti ceara dobanda. cand m-au sunat, mi-am dat seama cine sunt si le-am zis ca este greseala, ca nu am nici un cont paypal ca nu cunosc pe nimeni cu numele meu. am zis ca am cumparat telefonul de la un bisnitar necunoscut de pe strada si posibil ca acea "persoana" fictiva (era vorba de mine) le-a dat teapa si a vandut telefonul.
dupa aceea m-au lasat in pace. apoi m-a sunat inapoi paypal-ul si le-am zis ca eu sunt fratele lui (adica eu) si a plecat inapoi in Romania de tot si nu se mai intoarce. Eu sunt in UK. Paypal sunt din Irlanda cei care m-au sunat. Pana la urma am avut din nou nevoie de serviciile lor asa ca am reincarcat si am platit.
reincarca-l si vei scapa de ei. Funda?