Buna,
Eu sunt reprezentant Gold Cosmetics de cateva luni si imi place ce fac. Daca vrei sa discutam mai multe iti las adresa mea de e-mail. maria210276@yahoo.com.
Inscriu reprezentanti infinity din toate zonele tarii.comisioanele incep de la 15%-30%.Inscrierea este gratuita.Livrarea produselor este gratuita prin fan courier si se realizeaza in 48 ore. termen de plata a facturii de 30 zile si creste pana la 120 de zile pentru ofertele speciale.Infinity detine o gama larga de produse:cosmetice, parfumuri, bijuterii, articole din piele, rechizite scolare, detergenti, imbracaminte, etc.pentru mai multe informatii ma puteti contacta pe mail annamarya04@yahoo.com
Buna. te pot ajuta eu cu oportunitatea de a fi reprezentant la ladys sau la giada rome, daca te intereseaza astept sa imi spui, id-ul meu este ema_brumareanu si iti pot da mai multe detalii.
merita sa incerci pentru ca nu ai nimic de pirdut
Buna,
Eu iti recomand sa te inscrii la orice firma de cosmetice dar nu la Gold Cosmetics, deoarece au produse proaste calitativ, chiar foarte proaste. Eu am folosit o crema de epilat si nu s-a miscat nici un fir de par. Mi-a dat de gandit si am facut cercetari. Importa marfuri de la firme prestigioase dar le importa pe cele mai ieftine si le vinde la preturi de trei ori valoarea de achizitie. Asa ca faceti ochi mari la ce cumparati. Produsele nu sunt testate suficient pe piata.
Alx_Alexandra_2000 întreabă: