| davidenco112 a întrebat:

Hei,as vrea sa stiu daca merita sa imi fac un site de anime, gen animekage daca as putea face ceva profit de pe el +ce alte idei de site uri aveti?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca stii cu ce se mananca SEO si reusesti sa ii faci trafic incat sa aduni bani o sa iasa si ceva profit, dar e multa multa multa munca si cam greu in nisa asta

| Superior a răspuns:

Da,merita. Daca vrei te pot ajuta cu administrarea (am 15 ani, sunt o fire matura, inteligenta, pot ajuta si eu cu banii, minim 5-10euro pe luna). Dar la programarea lui...te las pe tine tongue

| Fantastic7 a răspuns:

S-ar merita să faci, dacă reuşeşti să aduci îmbunătăţiri comparativ cu animekage şi eventual ceva mai interesant la el.
Să copiezi aceleaşi lucruri are rost numai în măsura în care vrei să-ţi exersezi abilitatea de a construi un site.

| Buubbu a răspuns:

Nu știu ce să spun despre profit pentru că nu prea le am în domeniul ăsta, dar cu siguranță ar fi apreciat. happy Un site care să cuprindă mai multe elemente din aria asta (manga, fan art, AMV, discuții pe diverse teme) e oricând o idee bună.
Niciodată nu-s prea multe. xD

În caz că te apuci de treabă, baftă! :3

| davidenco112 explică (pentru Buubbu):

Hei,astazi am inceput sa lucrez la un site de anime, deocamdata nu are decat un episod de anime, dar acum lucrez cate 3-4 ore pe zi la site http://www.animeallife.com,cred ca in cateva luni o sa aiba peste 30 serii de anime uri

| Buubbu a răspuns (pentru davidenco112):

Mă bucur foarte mult pentru tine! Să ne ții la curent. :3