| kami10000 a întrebat:

Hei! Aveți idee dacă prețul unei livrări diferă în funcție de destinație? Pe mine mă interesează în mod special dacă trimit un colet cuiva care locuiește tot în același oraș cu mine,cel ce primește coletul plătește mai puțin având în vedere că respectivul curier s-a deplasat doar aici în localitate? De la o stradă la alta,distanța fiind destul de mică.
Nu știu dacă am fost destul de explicită, dar sper că ați înțeles ideea în mare.Mulțumesc!

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai putea sa de deplasezi tu la adresa respectiva si pretul transportului ar fi 0.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poți să îl trimiți și la vecinul de peste strada. E același preț daca ai trimite în alt oraș unde are curierul sediu

| sierra1 a răspuns:

Diferă facut. de greutate, vezi aici

https://www.posta-romana.ro/......arife.html

| lpavel a răspuns:

Da, difera in functie de distanta, asa ca pentru tine va fie ieftin daca nu depaseste 10 Kg! Dar coletul ar putea ajunge dupa 2-3 zile... Sa nu-ti inchipui ca daca e in aceeasi localitate merg imediat cu coletul tau. Cand se aduna cateva colete in apropierea zonei unde vrei tu sa trimiti atunci duc si coletul tau. Deci gandeste daca merita asteptarea sau te gandesti la alta varianta!

| mi25 a răspuns:

Daca vrei un exemplu, uite, eu am calculat cat costa in Bucuresti si cat costa Bucuresti Brasov. In Bucuresti 10 kg expediere standard = 45 lei, pana la Brasov costa 50 de lei., iar 1 kg. costa 28 lei.
Depinde de firma, eu am calculat la Fancurier.

Răspuns utilizator avertizat
| Robert2526 a răspuns:

Difera doar daca trimiti la sat, pentru ca iti factureaza km suplimentari. Daca trimiti ceva in acelasi oras, indiferent de distanta, platesti la fel de mult

| Lambruzau a răspuns:

Raspunsul il poti primi de la curierii care lucreaza in orasul tau.
Este simplu, ai de dat doua, trei telefoane.