Buna.Oare oamenii aia iti sunt amici daca te-au trimis intr-un loc in care sa fii tratat mizrabil si ai sfarsit prostit? Eu zic ca nu. Pe net e plin de tepe, ai mare grija, ca se pot intampla si lucruri mai tragice decat ce ai patit tu.
N-ai pentru ce.Si mama mea a fost trasa pe sfoara de niste,, prieteni'', s-a dus prin recomandare cu o masina mica pentru un post de menajera dar aia au dus-o la o pizzerie dubioasa, la o distanta uriasa fata de ce locul in care se afla jobul initial. Nici nu stia limba nici nimic, a stat toata noaptea cu mainile in apa rece spaland vase si a trebuit tata sa intervina, ca altfel lucrurile degenerau. Cum spuneam, grija mare, unii asa zisi prieteni ar face orice pentru profit, daramite niste straini de pe net!
Cam asa ceva.Am prieteni plecati in afara si le este rusine cu romanii, iar daca ii aud vorbind cauta sa se integreze cat mai bine in peisaj, sa nu dea de inteles ca stiu romana. Nici asa nu e normal, dar na, fiecare este slefuit de propriile experiente de viata.
Plecarea prin " recomandări " amicale sau agenții este Ruleta Ruseasca 90 % din cazuri! Trimite CV - uri direct în locul unde vrei sa mergi! Agențiile trimit oameni la gramada și companiile aleg ce le " trebuie " iar apoi plătesc agenția pentru " fructele de calitate "! Asa funcționează sistemul cu agenții!
Sadboy11 întreabă: