| kidi a întrebat:

Hei,deci sunt puțin stresat și speriat.Am fost aseară sa bag o suma de bani la banca și am primit chitanța ca au intrat dar ei nu sunt in cont.Adica e aceeași suma ca înainte, nu au intrat. Am mai bagat bani dar intrau imediat. Știe cineva ce se întâmpla? Ca ma stresez ca s au pierdut și era totuși o suma.

5 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Nu există să se piardă, poți sta liniștit în privința asta. Vor intra garantat. Ai chitanță în caz că s-a produs o eroare sau ceva. Oricum păstrează și ei niște evidențe pentru orice fel de acțiune (retragere, depunere, deschidere cont).

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Când eu am făcut plati prin banca, am întrebat casiera daca banii ajung imediat in contul magazinului respectiv si mi-a zis ca nu, ci durează o zi sau chiar doua. Eu am plătit prin CECBANK. Poate e la fel si la tine mai ales ca sunt zile nelucrătoare.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trebuia sa astepti, mergeai dimineata si in zilele cand banca este deschisa, nu acum de sarbatori cand este inchis, acum nu ai alta solutie decat sa astepti sa deschida bancile in ianuarie după data de 3 ianuarie, mergi cu chitanta la banca si rogi o domnisoara de acolo sa i ti explice ce traseu au luat banii care tu i ai pus, era o suma mare? Sau poate vor intra in contul tau dar in ianuarie cand se redeschid băncile.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Așa sunt unele bănci din România încă, fac greu transferurile în conturi, mai ales în perrioade de zile libere.

| Irinelp a răspuns:

Este Crăciunul la toată lumea, stai liniștit că o să între fără probleme, păstrează totuși tichetul până când intră.