| DarkAngle921 a întrebat:

Hei! In viitor mi-as dori sa-mi deschid propriul hotel. Cum pot face asta?

Răspuns Câştigător
| Ciubowski a răspuns:

Daca nu ai o suma obscena de bani, poti sa incepi "de jos". Ai un apartament/garsoniera pe care nu o folosesti? Sau macar o camera intr-un apartament? Vezi daca poti folosi AirBnB sa o inchiriezi in regim hotelier. Dupa ce strangi bani, avansezi la ceva mai scump, depinde de unde incepi.

Eventual cred ca poti (daca ai ceva prieteni investitori) sa discuti despre achizitionarea unui teren, cladire si transformarea lui in hotel cu banii lor, iar tu sa te ocupi de tot ce reprezinta administrare etc, sau cum iti imaginezi tu ca va fi jobul tau.

In principiu, fara bani, e foarte greu.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Faci rost de cateva sute de mii de euro, cumperi terenul si faci constructia pentru un hotel mic.
Pentru un hotel cu peste 20 de camere, restaurant, bar si sala de gym, mai nevoie de 1-2 milioane de euro.

| sierra1 a răspuns:

Ai rezolvat măcar o etapă?

https://www.tpu.ro/......ce-profil/

| DarkAngle921 explică (pentru sierra1):

Nu. Deocamdata sunt minor si singurul lucru pe care il pot face este sa ma informez.

| sierra1 a răspuns (pentru DarkAngle921):

Până-l deschizi (asta dacă o fi...) se schimbă legislația

| johnnny123 a răspuns:

Pasul 1: Să ai câteva sute de mii de euro (pentru o pensiune) sau +1 milion de euro (pentru un hotel adevărat).

Dacă reușești să bifezi pasul 1, înseamnă că știi deja suficient de multe încât să nu mai ai nevoie de TPU.