| IntrebareCuRaspuns a întrebat:

Hei, sall TPU!

Doresc sa imi dati si mie o idee de afacere in ROMANIA prin care sa iasa profit. (in afara de firma de constructii, lactate, second-hand) Cel mai bun raspuns va primi funda!

7 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Depinde de ce bani dispui si cand vrei sa incepi

| BiuL a răspuns:

Salon de infrumusetare, patiserie, fast food

| pietrean a răspuns:

Imi pare rau, ca nu am putut vedea, ce varsta ai din "profil". Doar asa, as fi putut sa ma orientez, pentru un raspuns pertinent.
Depinde si in ce regiune locuiesti, adica unde vrei sa-ti deschizi afacerea si ce fel de afacere.Totusi,te sfatuiesc, sa optezi pentru o afacere in care sa nu bagi prea multi bani si de unde sa castigi cat de cat(pentru a-ti acoperi cheltuielile si a putea trai decent), pentru inceput.Si sa stii cum sa te "descurci" in jungla economica.Din afacerile mai mari,fiind la inceput, cu concurenta in orice domeniu, destul de mare, risti sa pierzi si ce ai investit.
Eu, dupa 20 ani, de muncit pe branci(dar cu profit destul de bun), m-am retras momentan cu afacerea(un motiv a fost, ca am iesit la pensie), in speranta ca se v-a revigora economia romanesca. Ceea ce nu prea mai cred, in urmatorii 10-20 ani.
Tine cont si de faptul ca iti trebuiesc destul de multi bani ca sa-ti deschizi un PFA sau o SC,apoi controalele, de peste tot, care costa, vrei nu vrei.
Eu am ca obiect de activitate, produse tricotaje manuale si comert cu articole pentru copii(nou nascuti pana la 3 ani).

| thalyslly a răspuns:

Canisa
am colegi care au si castiga foarte bine
in special de la rasele mici la moda gen bishon, shitzu, westie, toy

| Nutemaiholba a răspuns:

O ferma de struti.

| 1baiat a răspuns:

Ferma de prepelite.

| Daly_Jessica_1997 a răspuns:

Un amanet sau un magazin de bijuterii. Sau dc nu un local sau un club de noapte. Unde crezi tu ca ar pune oamnei bani... Suces