| DeeDee86 a întrebat:

Hei...Stie cineva vreun salon in Bucuresti care accepta persoana pentru practica chiar daca nu are vreun curs de coafor, iar dupa aceea sa angajeze? Va rog mult daca stiti sa imi spuneti si mie mi-ati fi de mare ajutorhappy fundahappy

Răspuns Câştigător
| telluno a răspuns:

Buna giulia,
E foarte greu sa gasesti ceea ce cauti, nu vreau sa-ti spulber sperantele tale dar asta e adevarul.
Toate saloanele cauta persoane cu experienta ( desii mi se pare o idiotenie, de unde mama masii sa faci experienta daca nu te angajeaza nimeni? happy stand acasa? ).
Singurul lucru pe care poti sa-l faci este sa cauti si sa vorbesti cu cineva care lucreaza in acel domeniu, ea /el poate vorbii cu patronul si sa iti dea o sansa happy ( stii cum e in Romania...totul e pe "pile" )
Mult succes in acest domeniu si daca iese bine am sa trec sa ma faci frumos la salon tongue

| DeeDee86 explică (pentru telluno):

Ok...multumesc frumos, am sa mai caut

2 răspunsuri:
| Felix1985 a răspuns:

Nu te descuraja dar cauta, sistematic. Mai intai te informezi pe net, le trimiti cate un mail si eventual le dai cate un telefon. Oricum, inarmeaza-te cu rabdare si insistenta. Daca exista vreo sansa, o vei fructifica.

Important, nu te demoraliza de la primele insuccese.