| vladbiancamaria56 a întrebat:

Am cumparat o pereche de tenisi converse din USA si sunt mai mari cu un numar! Faza e ca acum sunt in Romania si nu stiu unde ce sa fac! Merge sa ma duc in interspoort, hervis, etc si sa-mi de o pereche buna daca eu ii dau la schimb? AJUTOR! SUNT DISPERATA! DACA AVETETI IDEI, VA ROG SA MA AJUTATI!

3 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Nu o sa mearga daca nu ai bon de la acele magazine. Singura sansa ar fi sa faci ceva mai complicat putin. Sa gasesti un magazin care are exact modelul ala de tenisi, sa gasesti pe cineva care vrea sa cumpere acel model si dupa ce i-a cumparat sa iti dea tie cutia lor (pentru ca pe cutia ta nu sunt aceleasi coduri si aceleasi informatii ca pe cea de la magazinul din Romania) si pe langa cutie sa-ti dea si bonul si tu sa mergi cu papucii tai in cutia acelei persoane si cu bonul ei pentru a cere un numar mai mic. Pe urma poti sa-i inapoiezi cutia si bonul. Dar pentru asta trebuie sa gasesti pe cineva dispus sa te ajute cu asta. Daca mergi direct la magazin nu o sa accepte sa tii schimbe.
Si e totusi posibil sa nu tii ia inapoi daca papucii au sau aveau ceva eticheta prinsa si de ei, doar eventual daca reusesti sa pui si eticheta de la acea persoana... In general se pot desface si reatasa daca esti atenta si stii cum.

Si uite aici se vede cat imi plac mie puzzle-urile. laughing

| relian a răspuns:

Cine tea pus sa cumperi asa fara sa-i probezi sau macar trebuie sa le scrii alora, orice site are chat online puteai comunica cu ei, le spuneai cat porti tu adica masurai ceva pantofi deai tai cu cm si le spuneai ca si ei stiu ca nr difera de la brand la brand sau de la un continent la altul, deci spuneai vreau tenesii X dar sa aiba la interior 20 cm un ex.In sf acum ce poti sa faci e sa gasesti un magazin deal lor adica dea firmei asteia in RO si mergi la ei le spui, le arati si opr sa te ajute. Daca nau magazin aia e ii poti returna siti trimit ei altii dar va trebuie sa platesti iar shipping tu.Si tocmai trotinete de astea tiai gasit sa cumperi?laughing vad toti sunteti disperati dupa niste tenis de 2 lei convers care la cateva incaltari se dezlipesc laughing.Ce am spus eu e numa daca iai cumparat online, daca iai cumparat direct din magazin aia e mai naspa ramai cu ei, deci nu vad cum poti sa fii disperat pentru niste tenis de 2 lei sincer acum laughing daca si converse sunt pantofi buni neam dat dracu.Sau mai vad pe unia Polo tenesi polo, fratilor astia converse polo la incaltaminte is praf, nu stiu cine sau ce va luat ochii, probabil vedeti pe negrii aia in america ca numai ei se incalta cu trotinete si gata hai si voi sa luati.Calitatea astora ce am zis converse sau polo la incaltaminte e praf crede-ma ca locuiesc in state si stiu cine si ce poarta pe aici. Unde mai pui ca ai dat cred si ceva bani buni pe ei de spui ca esti disperata laughing. Ppai eu sa dau dealde 60 sau 80 $ pe niste tenesi polo sau 30 pe converse pfff mai bine ma duc si maninc ceva la Sharku sau la Panda O saptamana zi de zi laughing.

| Parmalat a răspuns:

Nu merge.

Cauta procedura pentru returnarea marfii pe site-ul de pe care i-ai cumparat, dar vei plati transportul retur si nu ti se va returna decat costul conversilor nu si costul transportului de acolo si pana aici.

S-ar putea sa nu merite. De cele mai multe ori nu merita.

Alta varianta e sa incerci sa-i vinzi pe olx.

Asa am patit toti la primele comenzi de afara