anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU am o intrebare care dupa mine mi se pare destul de bana la dar am nevoie de un raspuns laughing!, ok vreau sa stiu de ce mai nou fetele umbla cu baieti cu 6-7 ani mai mari ca ele, aceia gen de 22/23 de ani... adica da stiu dragostea nu are varsta dar totusi,acum ma gandesc ca mi se va reprosa spunand ca sunt cumonist/a si ca nu sunt in pas cu moda asta...dar sa fiu,vreau un raspuns la asta, mai nou numa asta vad in jur si nu le pot intelege.

Răspuns Câştigător
| MineIsLikeABridge a răspuns:

Pai eu am avut ocozia sa vorbesc cu 2 tipuri de fete care ies cu pedofili sau copii care nu au mai crescut si intelectual si raspunsul primului tip (gen fata neinteleasa) imi spunea ca cei de 20+ ani sunt mai maturi si stiu cum sa se comporte, dar acesta fata, care imi este colega de clasa este inadaptata social care iese cu un copil de 22 de ani (nu are servici, nu stiue ce sa faca cu viata lui si arata mult mai tanar de 22). Al doilea tip de fata cu care am apucat sa vorbesc (gen: smechera care cimenteaza cu fundu scule de cocalari, pitipoanca ) care crede ca este mai smechera, mai pazita, mai "cool" in ochii altcuiva, dar eu din fericire pot spune ca am gasit si multe (mai multe fete normale decat de astea) care ies cu grup de prieteni, unde se afla si baiatul caruia ei ii place si toti cam din aceiasi generatie, doar 3 fete stiu care fac asta...

| UchihaShisui88 a răspuns (pentru MineIsLikeABridge):

Stiu bro, este cam trist ca mai nou fetele din ziua de azi nu le plac baieti de aceiasi varsta ca ele si numai aia mai mari si rai...

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fetele vor pe oricine le apreciaza, hooligan, savant, tinar, bosorog, nu conteaza, le trateaza frumos, le are. Tine minte: toata lumea le trateaza pe gagici ca pe vite deci tu trateaza ce ai in jur frumos, fara fite, crize de isterie, gelozie, incredere in sine, etc si or sa creada ca esti cel mai tare din parcare desi de fapt esti un loser: nu o sa le pasa, ce faci, cit cistigi si cum arati atata timp cit le tratezi exceptional. Nu e greu, doar nu te considera "tatal" lor si restul curge hahahhha