| Msk2002 a întrebat:

Am o întrebare urgenta și va rog sa ma lămuriți cât mai clar. Deci trebuie sa îmi trimită cineva niște bani prin PayPal și i-am trimis link-ul ala ca să îmi trimită bani doar ca el a zis ca trebuie sa îl adauge pe PayPal-ul lui ca are cont de office sau business nu știu ce. A zis ca l-a adăugat doar ca trebuie sa plătesc 25€ pentru verificare iar apoi o sa primesc banii. E adevărat sau e țeapă? Pierd și aia 25€? Va rog sa ma ajutați

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este teapa!
NU se cer bani pentru asa ceva.

| GabiDumitrescu a răspuns:

BINEINTELES CA E TEAPA! Geezus, cit de pampalau sa fii sa pui botul la asa mizerii?

| Msk2002 explică (pentru GabiDumitrescu):

Nu pun botul de aia încerc sa mă documentez puțin deoarece nu știu cum funcționează PayPal business

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Msk2002):

PayPal Business e in mare la fel ca cel non-business. Iti zic ca am de amindoua. La ala business ai diverse unelte pentru invoicing, balante, nebunii. Oricum, in caz de taxe, uneori se percep si la destinatar si la expeditor, uneori doar la expeditor, depinde de caz.

| Msk2002 explică (pentru GabiDumitrescu):

Mulțumesc mult

| Wr3nch a răspuns:

Ti-ai facut contul de paypal acum sau mai de mult? Teoretic iti ia paypal un euro sa vada daca cardul sau contul bancar e bun si atat.

| Wr3nch a răspuns (pentru Wr3nch):

Daca vrea el 25 de euro e scam clar.

| Msk2002 explică (pentru Wr3nch):

Am de mult contul dar pentru ca el sa îmi trimită banii îmi mi-a spus ca trebuie sa plătesc întâi 25€

| Wr3nch a răspuns (pentru Msk2002):

E clar ca e tentativa de scam, ii dai banii si dupa nu iti mai da nimic.

| Sekim a răspuns:

El trebuie doar sa dea pe trimtie, baga mail, baga suma, trimis. E teapa rolling on the floor

| Msk2002 explică:

Mulțumesc mult pentru răspunsuri!