| MariukS a întrebat:

happy Aş vrea și eu să.mi cumpăr un Nikon d3200. Părinții au fost de acord atâta timp cât vin și eu în ajutor cu o sumă mică. Știe cineva cum aş putea câștiga niște bănuți? :* Dau fundă! big grin

7 răspunsuri:
| virusake a răspuns:

Nu stiu de unde faci rost de bani, dar stiu de unde poti sa economisesti.
In primul rand D3200 este un entry-level, adica nimic special, nu prezinta mari evolutii tehnologice, deci eu iti recomand ori sa ramai la D3100, avand tot ce ii trebuie unu incepator, ori sa treci la un D5100, fiind dintr-o clasa superioara si avand ceva avantaje clare.

| LucaDezmir a răspuns:

Depinde de varsta... daca esti adolescent poti incerca sa te angajezi, uite aici un articol despre modalitati de a te angaja daca esti la liceu:
http://online.avantajlastart.net/bani/cum-sa-te-angajezi-in-adolescenta/

| MariukS explică (pentru LucaDezmir):

Am 14 ani și-s în clasa a 8a.batting eyelashes

| LucaDezmir a răspuns (pentru MariukS):

Cam greu sa te angajezi pana la 16 ani. In schimb gasesti metode de a face bani si la 14 ani, cum e colectarea si valorificarea deseurilor de hartie, metal etc. si alte idei, citeste articolele care urmeaza dupa cel cu angajarea...vezi ce ti se potriveste si incearca. Succes!

| MariukS explică (pentru LucaDezmir):

Multumesc de raspuns, dar de. abia la 15 ani poti sa te angajezi. M.am gandit si eu in legatura cu reciclarea, dar oricum. Merci din nou! :*

| Andreea_Iosif_1990 a răspuns:

Http://sondajro.com/? ref=170227 vizioneaza reclame raspunde la sondaj si castigi 32 EURO pe zi! la inregistrare primesti 20 euro bonus! simplu! dureaza maxim 20 de minute pe zi! completeaza sondajul zilnic si intr-o luna poti castiga 960 EURO!

| Mihai19982013 a răspuns:

Daca de unde esti merg afacerile cu jocuri offline descarca jocuri cum ar fi PESS 2012, FIFA 2013, NFS WORLD/THE RUN, sau chiar cumparele de undeva foarte ieftin si le vinzi cu aprox 20% mai scump si in 1 luna faci destui bani daca sunt destui care cumpara.