| missmelek a întrebat:

As vrea sa stiu:cum poti face bani din pagini pe Facebook? Cat mai multe detalii, va rog mult! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| GoDiePlease a răspuns:

Daca pagina este populata, poti sa faci tricouri personalizate si sa pui poze cu ele si detalii de vanzare ori poti cauta persoane care vor sa isi faca reclama la produsul lor si sa ii poti ajuta cu asta postand produsele pe pagina ta contra cost.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://lucreazaonline.ro/1034
Daca doresti sa castigi un ban cinstit din confortul casei fara a avea nevoie de cunostinte in domeniul calculatorului atunci esti in locul potrivit.
Tot ce trebuie sa faci este sa rezolvi niste microjoburi. Acestea sunt foarte usor de rezolvat, vei vedea pe site ce ai de facut mai exact.
Se ofera un bonus de 8 $ la inscriere si 0, 5 $ pentru fiecare referal adus.
Eu am scos pana acum prima plata de 30 $. Banii se pot retrage prin Western Union sau Paypal.
Aici am postat o dovada de plata:
http://imgur.com/dpLTlv3
Daca ai timp liber o ora pe zi, este suficient pentru a face cateva sute de lei lunar. Bafta!

| relumanuel a răspuns:

Sati anchizi contul si sa teduci la munca

| missmelek explică (pentru relumanuel):

Pai eu am 16 ani abia impliniti si muncesc, nu vad care e problema ca vreau sa obtin un profit si din altceva...pana atunci nu sunt eu aia care trebuie sa invete regulile de ortografie!