| Sn1p3r323 a întrebat:

Hei TPU,ce este extrasul de cont mai exact? Am facut un cont la banca mi-a dat extrasul de cont in eceeasi zi, pe el scrie din data 18 10 1017 pe perioada 18 10 2017. Daca este trecut de data aia, adica astazi si am nevoie de el sa il dau la scoala este valabil? Sau trebuie sa fac altul?

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Da, este valabil.
La scoala au nevoie de acel extras de cont doar pentru a sti exact numarul contului bancar unde sa-ti vireze banii.

Asa cum a scris si @ Hammurabi, extrasul de cont este lista operatiunilor efectuate pe contul tau, intr-o perioada ceruta. Unele banci il dau periodic, la alte banci ti se da la cerere. Unele percep o suma mica pentru eliberare, altele nu.
Tu poti cere in continuare extras de cont daca esti titularul acelui cont si vrei sa verifici banii intrati si retrasi din contul tau pe o perioada data, precum si suma pe care-l ai in cont.

| Adry05 a răspuns (pentru Bula):

Ai idee la ING daca cer suma si daca e periodic sau la cerere?

| Salontanul a răspuns (pentru Adry05):

ING nu percepe taxa pe extrasele de cont. Daca scrii in browser taxe si comisoane ING vei putea descarca un fisier.pdf ce-l poti citi cu Adobe Reader.

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Este valabil.

| Hammurabi a răspuns:

Extrasul de cont e listingul cu toate operațiunile efectuate pe contul tau pe o perioadă aleasă. De obicei nu include și operațiunile din ziua in care e eliberat.