Bai stafiditule... nu mi mai raspunde la intrebari daca ai de gand sa o faci in modul ala. du-te.n... si stiga la copiii din fata blocului sau fa ce fac mosarii de varsta ta
Depinde cat de populata e zona unde va fi rulota si ce preturi vei pune! La inceput trebuie sa pui preturi extra mici ca sa atragi toti clientii apoi dupa vreo jumatate de an incepi sa ridici preturile si nu va observa nimeni, sau chiar daca vor observa tot vor cumpara de la tine din obisnuinta! Deci daca e destul de populata zona, primele luni nu te astepta la mai mult de 1000 lei castig, apoi poti ajunge si la 5000 lei mai mult nu prea cred... dar atunci iti deschizi un magazin mic si faci si acolo la fel cu preturile... Bafta!
Dacă chiar îți dorești să iti faci o astfel de afacere poți încerca. Orice afacere în orice domeniu are riscuri multe. Dacă, dorești să îți faci o afacere de acest gen va trebui să mergi la festivalurile de street food unde merg rulote de acest gen. Sau îți vei pune rulota într un loc populat din orașul tău sau alt oraș.
Nu te lua după toată lumea care zice că "Vei avea un profit mic".
Cum am spus, fiecare afacere are riscul ei.
O astfel de afacere poate aduce venituri chiar foarte mari, nu mici. Mai ales dacă vei știi, cum stă treaba. Trebuie sa te informezi de la alte persoane care au o afacere de genul.
Sper că te am ajutat.
Dacă spre exemplu îți vei pune rulota într un oraș din județul Constanța, o vei amplasa undeva foarte aproape de plajă, vei pune prețuri acceptabile îți dai seama că posibilitatea de a avea succes este foarte mare.
Dezavantajul la o astfel de afacere este că iarna nu prea merge pentru că nu sunt festivaluri etc...
Sunt multe alte avantaje și dezavantaje...