| kLowNii a întrebat:

Imi puteti spune cateva metode pentru a face bani (am 13 ani)... vreau sa imi iau un s3 iar eu mi-am mai luat un telefon acum 4 saptamani si l-am spart si trebuie sa il iau din banii mei...ma puteti ajuta cu niste metode? *funda* :*

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista o ocazie foarte buna daca doresti sa castigi un ban cinstit din confortul casei fara a avea nevoie de cunostinte in domeniul calculatorului!
Tot ce trebuie sa faci este sa rezolvi niste microjoburi. Acestea sunt foarte usor de rezolvat, vei vedea pe site ce ai de facut mai exact.
Se ofera un bonus de 8 dolari la inscriere si cate 0, 5 dolari pentru fiecare referal adus.
Eu am scos pana acum prima plata de 30 dolari. Banii se pot scoate prin Western Union sau Paypal.
Link de inscriere: http://lucreazaonline.ro/1034
Aici am postat o dovada de plata:
http://imgur.com/dpLTlv3
Daca ai timp liber o ora pe zi, este suficient pentru a face cateva sute de lei lunar. Bafta!

| vladv26 a răspuns:

Nu prea ai cum sa faci bani la varsta ta. daca te-ai dus de craciun la colindat pe la rudele tale sau prin oras sa faci niste bani. nu iti strica bani pe toate prostiile cand ai 1 leu pune-l deoparte si tot asa o sa se stranga. cauta prin casa lucruri pe care nu prea le folosesti si incearca sa le vinzi.

| g00dmorning a răspuns:

Ajuta-ti parintii la treaba, vecinii, fa reclame pe facebook pentru bani, vinde chestii vechi, in cel mai rau caz santajeaza pe cineva cu ceva

| AnarchyUK a răspuns:

De ce îți trebuie neapărat un S3? Ia-ți ceva mai ieftin, dacă tot vrei. Faci același lucru cu amândouă, doar firma diferă - și dacă am ajuns într-o lume în care numele ce creează telefonul contează mai mult decât ceea ce poate face acesta... nț, nț.
În rest, cum au spus și ceilalți, ajută-ți din cunoștințe sau vecini, vinde anumite lucruri ce nu-ți mai trebuiesc, etc.
Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| AnarchyUK a răspuns (pentru andrey1412):

Seara bună!
Nu am spus că sunt foarte bune, dar cum utilizatorul ce a pus întrebarea ne-a informat cum recent (acum o lună, mai specific) abia și-a luat unul nou, dar din nefericire l-a spart, poate fi o soluție provizorie.
Pentru a face legătura cu primul meu răspuns, da, unul ieftin nu are capacitatea unui S3, spre exemplu. Dar pe ambele vorbești, corect? Atâta timp cât nu ești un mare fan al aplicațiilor, merge pentru un timp. Asta ca să nu mai ceară bani părinților.
Bineînțeles, alegerea e a fiecăruia.