| Laurentiujr a întrebat:

Hei TPU, o ultimă întrebare din categoria,, angajare".

Eu dacă mă duc, să zicem miercuri la un al doilea interviu și mă acceptă iar pe foaia aceea este notată ziua următoare, adică joi, pot să extind eu ca să încep de luni (o săptămână proaspătă)? Sau nu? Ofer funda.

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Pe scurt, intrebi dacă după al 2-lea interviu ești gata angajat?

| Frank51 a răspuns:

Promiți că e ultima? Pe cuvânt de cercetaș?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singurul document oficial care iti spune de pe cat incepi un serviciu este contractul de munca pe care il semnezi inainte.
O foaie in care isi noteaza cineva o zi nu are nicio valoare, poti la fel de bine sa nu te duci atata timp cand nu ai semnat niciun contract de angajare.
Evident ca poti sa negociezi de cand esti disponibil sa lucrezi, iar inceputul saptamanii mi se pare mai profi si mai rezonabil decat sa incepi intr-o joi.

| Hope1992 a răspuns:

Ai ceva treaba zilele urmatoare,daca da, poti sa spui in mod politicos si probabil te va intelege.
Daca e doar mentalitate ca vrei sa incepi de luni ca asa trebuie,parerea mea, e sa mergi si sa consideri tu ca luni ai incept si astea sunt doar de acomodare. In viata trebuie cumva, pe cat este posibil, sa te adaptezi la orice, asa o sa prinzi mai multa incredere in tine daca esti omul pregatit merreu(desi mereu e un cuvant prea mare si rigid).
Tu stii, dar de ceva poti sa ceri daca tii mortis sa fie de luni.