| UchihaShisui88 a întrebat:

Hei TPU, recent vad peste tot fete de clasa a VII-a cu baieti de 16/17 ani si fete de 16/17 ani cu baieti de 20/21 de ani O.o, credeti ca este normal asemenea relati? adica dragostea nu are varsta dar deja...

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Are niste limite din punct de vedere vizual dar mai gasesti lume ciudata care se incurca cu un mos sau o baba, fisa la o romanca care sa incurcat cu un mos pentru ca are bani vroia sa fie cu mine dar nu i-a mers, stiam ca e pe interes si mai ales chiar daca are bulane de barza fata ei cam lasa de dorit.

| rabbit2014 a răspuns:

E nah,e vorba ca aia mai mari au papagalu mai mare, stiu cum sa faca o fata pe degete, si in cazul fetelor mai este si ca sa zica fetele ca ce tare este ea, ce misto, cu unumai mare woow!

| MDenisee a răspuns:

Ele se copiaza una pe alta, mai ales ca majoritatea gandesc ceva de genul " mai bine stau cu un baiat mai mare in devenire barbat el stie sa ma inteleaga si nu vrea lucruri de la mine asa ca baieti de varsta lor", ei bine nu este asa, trebuie sa gasesti pe cineva pe masura ta, sa iti placa sa va intelegeti si sa fie persoana potrivita, nu sa copiezi sau sa faci de dragul lumii, sper ca te-am ajutat, bafta :*

| DisturbeDd a răspuns:

Cred ca se datoreaza si faptului ca fetele se dezvolta intelectual la o varsta mai frageda decat baietii (teoretic. practic nu stiu)