| Laurentiujr a întrebat:

Hei TPU. Referitor la o anjajare. M-a chemat astăzi la un interviu, la o cladire, pentru angajarea ca paznic, la Leroy Merlin...am vreo sansa pentru această slujba, sa primesc acceptul? Voi ce părere aveti? Ofer funda.

7 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Doar pentru ca ai fost la interviu nu înseamnă că te și angajează.
Tineret naiv csf

| Frank51 a răspuns:

Am aceeași curiozitate ca userul de mai sus... Preliminar pare că de abia ai făcut 18 ani.

Răspuns utilizator avertizat
| FreddieM a răspuns:

Daca nu ai fost prea emotiv si destul de convingator ca iti doresti cu adevarat jobul asta ai toate sansele.
Cheers

| Sophieka a răspuns:

Buna

Felicitari pentru decizia de a avea un servici. De obicei, daca angajatorul te vrea, nu te pune sa astepti sa fi telefonat. Cand urmeaza sa se faca o angajare, ti se spun toate detaliile si esti pus sa mergi sa efectuezi analizele necesare postului de munca, sa aduci adeverinta medicala, ultimul act de studiu, cont bancar ( sunt multe firme acum care te pun sa iti deschizi un cont bancar la o banca anume cu, care au ei contract, de exemplu la BRD ) si poate si alte documente dar astea ti le spun ei.

Nu te dezamagii daca nu vei fi apelat, parerea mea este sa inveti din experienta si sa mai aplici si pentru alte posturi in alte parti.

| intrebcenustiu a răspuns:

Da, de ce nu

| HanszmR a răspuns:

De ce sa nu ai o sansa? Pana la urma este un job mediocru, plictisitor si obositor din punct de vedere fizic. Cred ca se angajeaza si cu 10 clase. Si daca te vad astia ca mai esti si tanar, nici nu o sa se gandeasca prea mult. Cati ani ai?

Întrebări similare