Deschide gluma sa intre geamul!
Nu stiu cum sa spun mi si asa sa vad un om oarecare care vrea sa fie patron peste noapte si daca se poate si bogat si cu 4 masini in fata casei
Bogata sunt, 3 masini am, trebuie sa-mi mai cumpar una. nu sunt un om oarecare, sunt student la drept, un student care a luat examenele numai cu 9 si 10 asa ca nu vorbi daca nu stii! O zi buna!
Am spus oarecare si inseamna ca poti fi si bogata si saraca si na acum vad ca esti femeie dar nu sti ce vrei de la viata vinde spanac in piata e o afacere in care poti sa si citesti pentru drept
Nu multumesc! Prefer sa ma fac judecator, poate, poate dau de tine intr-o zi!
Ca avocat castigi mai mult si mai e pana termini deci spor la invatat
Daca as fi fost in locul tau eram acum intr o sala de judecata sa invat nu pe net pierzand timpul cu buruieni
Vezi ca nu stii ce vorbesti? Am terminat de invatat acum doua ore, deci ma relaxez!
Clar eu nu stiu pentru ca nu e domeniul meu dar daca asa te relaxezi tu as fi curios de cat de mult ai putut sa memorezi din ce ai invatat
Asa si daca ai luat examenele cu 9 si 10 ce relevanta are in discutie?
Citeste cu atentie, te rog. daca esti destept vei vedea ce relevanta a avut in discutie!
Am citit stai linistita... si totusi in afara ca te dai mare si te spargi in figuri ca ai masini la poarta care e scopul?
Gandeste-te la ceva de care omul nu poate sa se lipseasca. O sa iti vina tie ceva idei.Bafta
Salut!
iti pot propune sa devii partener intr-un buissnes MLM domeniul IT.
andreiscripcaru întreabă: