| Thrimbor a întrebat:

Hei TPU, sunt din Timisoara, am 14 ani, si m-am gandit sa strang o suma de bani.
Parintii mei castiga impreuna 500€ aproximativ pe luna, inainte sa va faceti impresii, nu sunt genul de "rich child" sau cand vreau ceva ma rog de parintii mei.Niciodata!
Suma pe care as vrea sa o castig ar fi in jur de 700€, adica vreo 3000 RON +.Am fost anuntat ca voi lua bursa la scoala, avand in vedera ca am avut medii peste 9.70 in toti anii gimnaziali, si cred ca ar fi vreo 200 de lei anul acesta castigati din bursa.Probabil ca de ziua mea voi mai face vreo 500-600 lei.Alocatia nu o primesc,o dau parintilor, alegerea mea.

Vreau sa strang aceasta suma pentru a-mi urma "visul", sau cea ce imi place sa fac cel mai mult.Visul meu este de a construi un Gaming PC performant,pentru a face livestream-uri (transmite in direct) jocurile pe care le joc,si de a face entertaining (nu am putut gasi un cuvant potrivit in romana).

As putea sa-mi vand cateva componente din actualul computer, placa video si placa de baza la mana a doua, si as obtine vreo 500-600 de lei.
Si as putea vinde niste serii de carti,am o biblioteca vasta,cu carti recente, cautate, bestsellers si as obtine vreo 500 de lei pe toate.

Intrebarea este, cum as putea obtine vreo 1500-2000 de RON mai rapid? Ma refer chiar la un an sau doi.

4 răspunsuri:
| zHeArTz a răspuns:

Ce spui de un 'job' pe post de ''bona''. Stai cu copiii mici cand parintii sunt plecati.

| Aly07 a răspuns:

Raspunsurile sunt in intrebare.

| horia98 a răspuns:

Vinzi vechituri sau aparate electrice care nu-ti mai trebuie....si apropo daca ai vreo carte din seria tunele de roderick gordon si brian williams ..contacteaza-ma pe b_best91@yahoo.com ca vreau sa cumpar big grin...si pentru a castiga bani ai putea sa plimbi caini sa dai meditatii la copii mai mici, sa faci curat pe la rude, vecini, prieteni de familie si ei sa te plateasca

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca astepti 2 ani e posibil sa se schimbe preturile si ceea ce vrei tu sa cumperi. Poate nici nu nevoie de cumparat altul nou, poti sa il upgradezi incet incet pe cel ce il ai deja