| Tha_Mah_Emutza_1996 a întrebat:

Heii! Stiti niste metode cum as putea face niste bani la varsta de 13 ani? Am nevoie de ei deoarece diriginta mea organizeaza o tabara, iar parintii mei vor sa imi fac singura banii....Am gasit o metoda: sa fiu reprezentant la o firma gen: Oriflame,Avon, Ladys... Stiti cumva de la care se castiga profit mai mare? Multumesc anticipat. Dau funda! :* big grin

Răspuns Câştigător
| FanElenaGheorghe a răspuns:

Cred ca Avon, pentru ca e cea mai cunoscuta din cele 3. Celorlalte abia acum le-am auzit numele.

7 răspunsuri:
| Satango a răspuns:

Bună!
Ca să fii reprezentant Oriflame sau Avon trebuie să ai vârsta minimă de 14 ani ( Să ai buletin ).
Din câte ştiu la Oriflame ai un profit mai mare.Pentru că îţi construieşti propria afacere invitând alte persoane să se alăture echipei tale. Câştigi din vânzarea pe care o face grupul tău şi te bucuri de recompense suplimentare.
De la vârsta de 16 ani poţi începe să lucrezi.
Baftă!

| Tha_Mah_Emutza_1996 explică (pentru Satango):

Multumesc frumos!

| Satango a răspuns (pentru Tha_Mah_Emutza_1996):

Nu ai pentru ce happy

| angelcore a răspuns:

Daca esti reprezentant nu castigi aproape nimic si nu ai voie sa fi reprezentant, legal, fiindca esti minora. Ma rog eu stiu o fata care a fost reprezentant la ladys dar castiga aproape nimic. Deci nu e o idee buna, cerele si tu bunicilor, sau rudelor bani.

| Tha_Mah_Emutza_1996 explică (pentru angelcore):

Mersi oricum.Dar poti fii reprezentant pe numele unui adult... +Te pup :*

| qwerrtyui a răspuns:

La Avon e bine sa fii reprezentanta, oamenii cumpara in general produsele cu care s au obisnuit si carora li se face o publicitate mai mare, dar totusi iti recomand sa le ceri parintilor mai insistent. Baftaaa