| Iobagul a întrebat:

Heii TPU, eu nu inteleg cum poti face bani pe site in general nu neaparat prin Google Adsense, dupa traficul pe care il ai, dar daca dai pe (reincarcare) la pagina sus ce se intampla se mai pune ca user se pune la trafic sau cel putin se pune ceva venit, bani sau nimic din toate astea nu conteaza si faci bani doar din reclamele pe care se pun pe site(reclamele se pot pune fara sa ai cont de la google adsense si fara sa le soliciti a fi puse)? Va rog frumos raspundeti-mi! Dau Funda

Si apropo vreau sa stiu daca dai la reincarcare la site nu tu un user ca ori vcare altul ce se intmpla tie, nimic?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Banii nu ii iei din traficul efectiv. banii ii iei din conversia userilor, adica din numarul UNIC de useri pe zi care dau click pe reclama. E irelevant cine si cum da refresh la pagina, e absolut irelevant

| Iobagul explică (pentru suntserios):

Numarul unic vrei sa zici? Adica daca ieri a intrat o persoana si astazi intra iar aceeasi persoana exact pe acelasi link nu se mai pune nimic?

| suntserios a răspuns (pentru Iobagul):

Repet, monerizarea nu se face la numar de vizite, ci la numar de useri care dau click pe reclame si ma indoiesc ca da cateva click pe reclame zi de zi

Răspuns utilizator avertizat