Stai linistita ca se rezolva, eu am plecat singur la 19 ani in Italia, adica acum 2 ani si mi a fost greu la inceput dar acum a inceput sa se miste treburile..trebuie sa aveti incredere in voi..si vezi cand nu sunt bani sa nu apara certurile ca sti cum e de obicei.
Ia si tu ziaru daca cauti sa iti iei chirie in nurnberg. apropo ti ai adus prietenu in Germania?
Da e aici. e foarte greu cu gasitul unui job. chiar nu ma gandeam are facultatzi si tot felul nu se recunoaste nimic aici plus ca mai are nevoie de o gramada de acte sa fie inregula, infine acum facem toate astea si intre timp cautam si apartament... sper sa iasa ceva pana la urma
Sper sa fie bine deocamdata ne trebuie muuullltttaaa rabdare inainte de toate dar va fi bine, multumesc
Stai linistita ca se rezolva, eu am plecat singur la 19 ani in Italia, adica acum 2 ani si mi a fost greu la inceput dar acum a inceput sa se miste treburile..trebuie sa aveti incredere in voi..si vezi cand nu sunt bani sa nu apara certurile ca sti cum e de obicei.
dudy2204 întreabă: