Varianta legala si cea mai corecta e aia in care ai pfa si srl si facturezi fiecare serviciu. Acum daca faci și tu 100 200$ pe luna nu cred ca ii pasa statului
Poti sa facturezi unilateral, in sensul ca nu cred c-are chef John din New York sa se incurce cu bonurile mele. Gen sa nu implic clientul in acest proces
Facturezi, in sensul ca înregistrezi plata in contabilitate, registru de plati sau ce o fi in functie de entitate pentru a plati. Si de ce nu ar avea nevoie Johb de factura pentru un serviciu? Nu stiu exavt cum cum funcționează fiever
Salut! Eu lucrez pe UpWork ca și freelancer și trebuie doar sa fi de acord cu termenii și condițiile lor din contract, și să dovedești că tu ești în spatele contului (trimiți poza cu buletinul tau). Poti fi platit pe PayPal sau Payoneer, eu folosesc Payoneer. E legal, tu lucrezi pe internet și deții un cont de PayPal, banii îți vin acolo. Băncile intervin în tranzacții de genul doar daca o anumită suma intrata în cont este mai mare de câteva mii de euro/dolari(scuze, nu-mi aduc aminte exact de cat era vorba, dar nu de zeci in orice caz ), atunci sunt obligate să anunțe ANAF-ul.
AlexMaftei2001 întreabă: