Nu, niciodata un telefon de top nu isi merita banii. Mai ales pentru un utilizator normal care nu foloseste telefonul in scopul jobului...
Normal că utilizatorii de iPhone vor spune că merită pentru a-și valida in plan secundar propria alegere și a-și justifica sieși atașamentul de brand.
Pe când utilizatorii de android vor spune probabil invers, din același motiv.
Din punct de vedere funcțional, sunt mici diferențele dintre un telefon mid range, oricare ar fi el, și unul de top.
Personal ti-as recomanda iPhone doar dacă ești deja în ecosistemul Apple pentru buna lor integrare cross device și dacă și prietenii și familia ta folosesc și ei Apple.
Altfel, nu mi se pare că se justifică diferenta de bani. Din punct de vedere hardware și build quality sunt telefoane bune dar găsești și altele la preturi mai bune.
Pe internet o sa găsești tot felul de păreri, de oricare parte ai alege sa te plasezi tot vei găsi oameni care să te susțină și alții care sa te contrazică
Am in familie 13, 14 si 15.
Eu am 13 si pot sa spun ca sunt fix acelasi lucru13 si 14.
15 are doar cateva functii inutile in plus.
Dar diferenta de pret nu este asa de mare, ia-ti ce-ti place ca sa-ti iasa din grija, o sa-ti para rau dupa.
Andra4862 întreabă:
29clarabianca întreabă: