| Crazy_2020 a întrebat:

Hello TPU! Imi spuneti si mie va rog cum e cu aceasta campanie..Lady`s...primesti cadouri? de ce beneficiezi? si cum e cu campania asta?

P.S. : Sunt noua in asta!:d

Dau funda!:*

3 răspunsuri:
| danafatu a răspuns:

Buna! Nu inteleg de ce iti place Ladys...platesti produsele pe loc! La avon, in schimb primesti coletul si abia in 2 saptamani trebuie sa achiti. Plus ca nu se compara calitatea. Ps: cei care se inscriu la Avon in septembrie primesc cadou un set de 3 produse cosmetice in valoare de 77 lei. Pentru detalii si inscrieri ma gasesti la 0731166295 sau id mess: dana. fatu

| marioneta a răspuns:

Pai eu am comandat de la ei si nu am primit cadou, in schimb ai discaunt in functie de comanda pe care o faci, si poate o sa primesti cadou daca faci comenzi mari! dar citeste mai multe detalii de pe situl lor

| MAncaN a răspuns:

Http://ladysinscriere.wgz.ro/
Acesta este siteul meu care cuprinde toate detaliile necesare cu privire la inscrierea Lady`s.(mica ta afacere cu care poti castiga pana la 42% discount + inca 20 % din comezile celor inscrisi de tine + produse cadou)
Daca vrei mai multe detalii, poti sa imi dai add la id`ul anca. m136
Iti voi explica ceea ce doresti sa aflii si te voi ajuta cu drag sa te inscrii! Te astept.