| ghicicine9372 a întrebat:

Hello,

Voi ce bancă ați ales în momentul în care ați avut nevoie de un card gold? M-am uitat la mai multe bănci și mi-a surâs mult ideea cardului gold de la libra - https://www.librabank.ro/card-debit. Vad ca are comisionul pe an de 48 de lei (4 lei pe luna nu suna rau), au si asigurarea de calatorie inclusa pentru taota familia, intrari in business lounge, 10% cashback, retrageri gratuite pe luna si 1%dobanda la banii de pe card.

Imi suna destul de bine, dar inainte de a face acest pas, voiam sa mai stiu cateva pareri :D

Any help?

2 răspunsuri:
| laura241099 a răspuns:

Buna, buna

Eu am cardul gold de la Libra, cel negru, dau mai au si alte culori cu roz. Pe mine m-a atras in perioada in care erai recompensat cu 200 de lei daca recomandai prieteni, cum avea și revolut laughing. Eu atunci mi-am facut, pe la inceput si mi s-a parut fain pentru ca au magazine partenere si primesti 10% bani inapoi și sincer contează pentru că se adună cheltuieli. Și banii intră înapoi fooarte repede.

Acuumm, m-au atras si intrarile la business lounge in aeroport. Mereu ma gandeam cum e sa ai bani sa intri acololaughing Încă nu știu pentru ca nu m-am dus în vacanță, dar cand mă duc o sa povestesc experienta. Cei de la banca mi-au zis ca e necesar doar sa intri acolo in aeroport si sa prezinti cardul oamenilor de la business lounge.

Iar 4 lei pe luna, sincer, nu ii simtilaughing

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Multumim pentru reclama.