Buna! daca ai mai putin de 18 ani te poti inscrie la avon pe numele unuia dintre parinti sau al altei persoane care are peste 18 ani. eu te pot ajuta cu mare placere sa te inscrii, tot ceea ce trebuie sa faci este intri pe id-ul meu de mess diaavon@yahoo.com pentru a afla mai multe detalii.
Pai da trebuie sa ai 18 ani... dar daca vrei neaparat sa fi reprezentant poti sa o rogi pe mama ta sa se inscrie cu numele ei. asa a facut si o colega de-a mea
Buna! Daca vrei sa devii reprezentat, tot ce trebuie sa faci e sa imi trimiti un mail pe adresa: eea_p@yahoo.com cu o copie dupa buletinul mamei sau tatal tau ( daca nu ai 18 ani impliniti). O sa iti dau mai multe detalii, eventual o sa iti trimit si un catalog ca sa incepi sa strangi comenzi.
Daca nu ai 18 ani te poti inscrie pe numele mamei sau a tatalui.Eu inscriu TRENDSETTERI AVON! Ce inseamna aceasta? • Poti comanda AZI produse din brosura care va aparea peste 6 saptamani (peste 2 campanii) in restul tarii! Deci, te poti bucura AZI de produsele de care se vor bucura peste 6 saptamani ceilalti reprezentanti si respectivi clienti. • Ai posibilitatea de a promova produsele noi inaintea celorlalti reprezentanti, ceea ce reprezinta un avantaj pentru tine in cresterea vanzarilor!• Esti primul la curent cu noutatile AVON!• Poti purta mai devreme decat ceilalti bijuteriile, parfumurile, produsele de machiaj!• Iti poti dezvolta mai repede propria afacere! Beneficii: - Produsele le primesti acasa in maxim 2 zile. - Factura se achita in maxim 15 zile de la data emiterii ei. - Beneficiezi de reduceri de pana la 30%. - In primele 4 campanii primesti cadouri in produse cosmetice. - Poti primi PRIMUL CARD BANCAR PARFUMAT cu aroma celui mai indragit parfum: LITTLE BLACK DRESS cu care iti poti plati factura direct de pe computer, fara a mai fi necesara deplasarea la banca. CU AVON, TIMPUL ESTE IN FAVOAREA TA! CU AVON CASTIGI BANI, ITI FACI NOI PRIETENI! Pentru mai multe detalii, contacteaza-ma pe adresa de e-mail: pixxie.rawr@yahoo. com, ID Mssenger: pixxie.rawr sau telefon: 0746417084
Buna! E usor sa te inscrii la Avon! Trebuie sa ai 18 ani, dar te poti inscrie pe numele unei persoane din familie. Eu te pot ajuta cu inscrierea, ma poti contacta la 0731166295 sau dana. fatu@yahoo.com
Cine doreste sa devina reprezentant avon ma poate contacta la id de messenger karmenutza_pitikutza, indiferent de varsta... pup
Buna! sunt lider avon si sunt in cautare de noi reprezentanti! mariposa_de_color3s este id meu! te astept!
Buna! pentru a fi reprezentant avon trebuie sa ai minim 18 ani sau te poti inscrie pe nemele mamei, tatalui, fratelui etc. Avantaje sunt foarte multe. Daca vrei detalii trimite-mi un mail la v.laura_avon@yahoo.com! te pup
Buna ionuttza daca vrei sa devi reprezentant la avon contacteaza-ma p id alyna_4u_92 si te pot informa mai multe.pup
sorin8256 întreabă: