| LightGirl a întrebat:

Hey happy Am 12 ani si am un vis foarte mare...as vrea sa imi cumpar un cal. mama si tata sunt de acord numai ca nu avem banii sad (3000 euro e cel mai ieftin cal) vreo modalitate de a strange bani? crying

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine ia unul cu 150.000 de euro si daca castiga la alergari intr-un an capeti banii inapoi...winking

| victorandrei a răspuns:

Dar ce cal este ala de 3000 euro? are coptite de aur si bratara la picior?hee hee

| alexxxxxxxxxx a răspuns:

Incearca sa vinzi ceva sau sa imprumuti

| αlεxTzure a răspuns:

Am eu, ai putea sa-ti reduci din dulciuri si atunci cand mergi sa cumperi paine sau stiu eu ce pastrezi restul.Si daca parinti te intreaba de banii ii zici adevarul no sa te omoare si ai putea sa lucrezii pe la vecini (sa tai iarba, sa ai grija de porci, catei pui, gaini sau ceva animale de pe landa casa) si sa faci treaba buna. Funda

| Bianca1864 a răspuns:

Si eu am vrut cal.si am fost odata la echitatie dupa care nu mi-a mai trebuit.laughing

| anonima13 a răspuns:

Nu e adevarat, du.te la tara, si cumpara un manz iti sp eu ca mai mult de 10 milioane(bani vechi) nu o sa te duca, si in plus cand cumperi un animal de mic e cu totul altceva.sti si tu,:*

| DeliciouslyComplicated a răspuns:

Du`te cu 1000 de euro la ruleta si baga pe una din cele 3 linii care iti tripleaza suma pariata. Sau poate ai un numar norocos si pariezi pe el 100 de euro si te scoti cu 3600 de euro si ai si cal si 600 de euro pentru intretinere peste noapte happy

| Anerol a răspuns:

Phu. scump. e criza. eu am aproape 15 ani si vreau un job de vara, dar nu cred ca voi gasi. ma gandeam sa-mi fac un stand de limonada, da pe caldura asta se strica. asa ca am renuntat la idee. Poti incepe sa faci economii, si sa strangi banii din alocatie. Si poate te vor mai ajuta si parintii. Dar ai unde sa tii calul?