| deutssa_8666 a întrebat:

Hey am o mare problema, sunt casierul clasei am strans o anumita suma de bani si o parte din ei i-am cheltuit, este vorba de 200 de lei.Domnul diriginte imi spune de aproape 2 saptamani sa ii aduc la scoala pentru a-i preda la secretariat, l-am dus cu vorba de pe o zi pe alta "ii aduc maine, am uitat."De 3 zile nu am fost la scoala pe motiv ca mi-a fost rau, miercuri nu a fost nici-o problema ai mei m-au lasat acasa mi-au luat si scutire, ieri i-am mintit pe ai mei ca ma duc la scoala neavand banii nu puteam sa ma duc asa ca am fost cu prietenul prin oras, tatal meu si-a dat seama ca nu ma duc si l-a sunat pe dirigu, astazi nu stiu ce sa fac sa-i conving pe ai mei sa stau acasa, sa ma fac ca mi-e rau, ca am febra nu stiuthinking Asa ca dati-mi niste sfaturi va rooooooog. Ce sa fac sa stau acasa astazi? Si cum sa strang suma aia de bani pana luni?sad Fundakiss

Răspuns Câştigător
| OrangeJuice a răspuns:

Nu o sa poti chiuli mereu.Iar banii...pai nu stiu ce sa zic.Depinde cat de bine minti.Ai putea sa spui ca ai nevoie de bani pentru ca vrei sa iti iei ceva si sa spui ca ti-au cazut din buzunar.Presupun ca daca pierzi banii nu te cearta la fel de mult decat daca afla ca ai cheltiut bani care nu erau ai tai.E doar o idee... daca iti iese esti norocos daca nu esti mort.Eu nu as face asta.

8 răspunsuri:
| ღNameღ a răspuns:

Nici unul din rasp. de mai sus nu's corecte.Ascultama.Nu mintii parintii si zile sa iti dea 200 lei. asta daca nu vrei o nata scazuta la purtare, parerea mae, papa

| rony a răspuns:

Ceri bani parintilor spunandu-le ce ai facut si urmatoarea miscare...renunta la functia de casier.

| Dedeutza2o1o a răspuns:

Ai putea sa le ceri ajutorul parintilor tai s-ar putea sa te certe dar sigur te vor ajuta.

| cristinna23 a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu parintii tai sa-ti dea suma aia si sa le spui sa nu zica nimanui de banii cheltuiti

| AnnielaIoana a răspuns:

Buna! Cred ca te pot ajuta intr-un fel! Eu sunt coordonator AVON.Ai putea sa te inscrii ca reprezentant AVON si poti beneficia de discount intre 15 si 40% plus alte cadouri.Astfel vei reusi sa strangi banii! Parerea mea este ca ar trebui sa-i spui macar mamei tale poate te imprumuta cu niste bani.Iar pe viitor ca sa nu mai i-ei bani din fondul clasei te poti inscrie ca reprezentant si asa vei avea proprii tai banuti.ID-ul meu este:laura2508

| laurash_9338 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa le ceri ajutorul parintilor. Sa le spui ce s-a intamplat. Acum depinde si cati bani ai cheltuit. Daca ai cheltuit mai putini bani poti sa le spui ca ai nevoie de bani la scoala pentru o carte gasesti tu ceva.

| Andreiuts_1168 a răspuns:

Poi mie mi-a zis bunica ca sa faci febra pune`ti o ceapa subsioara! laughing Functioneaza!

| AVON_7666 a răspuns:

Cere-le ajutorul parintilor si promite-le ca nu se va mai intampla

le poti returna banii cu ajutorul unui job part time
reprezentant avon

ai discounturi intre 15-40% si cadouri care sa te rasplateasca

da-mi add avon.romania1