Fa o sezizare scrisa si inregistrata la furnizorul de energie cu care ai contract--- anexeaza copia facturilor si asteapta raspunsul. Daca vei fi nemultumit de raspuns, ii poti reclama la OPC.
Da... Cati ani ai? Nu se mai folosesc milioane de ani buni si 900 de lei in lei vechi sunt 0.9 lei (90 de bani), as vrea eu sa platesc atat
Am vreo 48. Te deranjeaza, baiatule de 18 ani? Ca sa-ti vina asemenea suma ori contorul este defect ori consumi mult si vrei compatimire pe site.
Mergi la Electrica si modifica-ti abonamentul.De la standard la social.Consumatorule!
Sa ma deranjeze? Nu Eram doar curios daca esti tanar si folosesti leii vechi le-am scris la electrica si o sa vina sa verifice. Presupun ca ceva e in neregula... Ce as putea posibil face sa consum de 900 de lei? Si am scris pe site ca voiam sa aud si alte pareri si daca poate ii s-a mai intamplat cuiva. Eu n-am 48 de ani sa fi trecut prin toate chestiile in viata si vreau pareri intr-o situatie stresanta ca asta.
Ce inseamna sa modific de la standard la social? In ce consta?
Corespunde numarul de kw consumati, de pe factura, cu cei de la contor?
Crezi ca ii impresioneaza pe ei ca ti a spalat maica ta chilotii sau ca ai dormit cu geaca pe tine.
Faceai o reclamatie frumos, sa ti se verifice contorul ...samd.
Auzi de pe cei care iti citesc contorul i ai primit in casa? sau ai transmis tu indexul macar?
Crede-ma, daca ziceam doar atat nu ajuta la nimic. Am sunat si mi s-a zis sa scriu o petitie detaliata in care sa specific de ce cred ca factura este eronata.
Cand am auzit detaliata NU aveam in cap "buna ziua, factura pe luna asta mi de 900 de lei, veniti si verificati ce ii in neregula"... Asa am mai multe sanse sa le pese. Sa sti ca merge, am incercat si in alte situatii nasoale. Oricum imi ma intrebau de ce cred ca e o eroare si trebuia sa le zic, asa e mai bine scris, nu?
Am uitat sa iti raspund la ultima intrebare. Contorul e pe scara, langa usa, deci ei au venit, nu i-am vazut.
Nu e un cosmar. Abonamentul il platesti oricum, indiferent ca folosesti sau nu energia electrica. La el se mai adauga alte cateva taxe cum ar fi taxa radio.
''De atunci am primit facturi mai mici, dar peste 120 de lei (estimari). am zis ca o sa fie ok.''
Este foarte mult. Atat platesc eu (dar eu mai pun calorifer electirc, mai bag masina de spalat, frigiderul merge non-stop, bag aspirator cuptor cu microunde, etc. Ori este defect contorul ori iti fura cineva electricitate. In prima faza inchide toti consumatorii si vezi daca se mai invarte contorul.
Una peste alta nu le pasa lor cum faci tu baie sau cum dormi noaptea. Era suficient sa-i chemi sa-ti verifice/schimbe contorul si ei veneau (au tot interesul sa faca asta)