| RoseOfTheFire a întrebat:

Hey, as vrea sa lucrez acasa, si m-ar interesa ceva in domeniul online,de exemplu am gasit acum cateva zile pe net o oferta : Online Salary Solution trebuie sa comand un cd, dar intrebarea mea este a mai folosit careva aceasta metoda, pentru ca nu as vrea sa dau si banii degeaba si sa nu ma folosesc?

8 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

E o porcarie ordinara. Daca chiar vrei sa cumperi ceva, sint unii americani care chiar iti ofera chestii utile pentru 10-20-40 de dolari, nu un nenorocit de CD cu prostii luate de pe net si vindut la de 30-40 de ori cit face (par example, sistemul lui Jeremy Shoemaker - http://www.shoemoneysystem.com/ - care, atentie - NU GARANTEAZA CA O SA FACI BANI - insa iti ofera o gramada de informatii utile care te pot ajuta sa faci bani).

suntserios
| suntserios a răspuns:

Deja daca te a pus sa cumperi ceva e teapa tepelor.

| hummmer a răspuns:

Nimic nu e gratis.
99 % din oferte sunt ţepe.Ba cumperi de la ei cărţi,materiale promo,cd-uri,ori le trimiţi adresa, mail, nr de telefon, cnp şi te trezeşti cu rate acasă.
Or fi şi cinstiţi dar mai rar.
Caută pe net, documentează-te bine să nu plângi mai târziu.

| costan a răspuns:

Lasa -te de cumarat CD, inscriete intr-un program de afiliere dupa care fa promovare produselor si catigi pana la 40% comision, inscrite-te aici: http://bit.ly/12w4CzL

| Sweety27 a răspuns:

Daca esti interesata de un job online iti propun eu 2 variante. Scrii articole (lb romana/ LG engleza) sau realizezi logo-uri in photoshop sau illustrator.

| DragosMentol a răspuns:

Acel site gasit de tine face parte din Affiliate Marketing.Conceptul e simplu:
-Tu cumperi acel CD
-In acel CD iti zice cum sa-ti faci si tu un site cu un CD deala(Tu doar vei face reclama mai departe cu acel CD)
-La fiecare vanzare primesti un comision.

Treaba e ca nu merita asa ceva, eu lucrez in Promovare si Monetizare Online de cel putin 3 ani si am o mare experienta in asa ceva.

Am o metoda buna de inceput pentru tine din care poti scoate 10-20 euro/zi stand acasa si muncind cam 30 minute 1 ora/zi.

Da-mi add jus7_me95 daca te intereeseaza

| grab a răspuns (pentru DragosMentol):

More details please, un link ceva, daca chiar e pe bune.
Multumesc!

| sebySalut a răspuns:

Buna te pot ajuta eu castig destul de bine dintr-un site de spatiu publicitar contacteaza-ma la id de mes business.seby@yahoo.ro